Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 313482

Математика 1 клас Підручник. Лишенко (Укр) Генеза (9789661105613) (313482)

285 грн. 300 грн.
Знижка: 15 грн. (5%)
Категорія:

Математика 1 клас. Підручник

Лишенко математика 1 клас – підручник видавництва «Генеза», що покликаний сформувати інтерес до математики у маленьких першокласників. Підручник відповідає стандартам концепції НУШ та забезпечує формування предметних та міжпредметних знань у школярів. Математика 1 клас підручник стане надійним провідником для дітей у світ математики і зробить цю подорож захопливою завдяки яскравим ілюстраціям. Колектив авторів використав у підручнику сучасні методи подання інформації, ігрові завдання, унаочнення. Підручник оформлений максимально зручно та передбачає виконання завдань різного типу, що диференційовані за складністю. На сторінках підручниках містяться спеціальні позначки, що відмежовують матеріали уроку та вказують на тип задач (на порівняння, кругові вирази, завдання з логічним навантаження та завдання для додаткового розв’язання).

Математика 1 клас Лишенко Тарнавська покликаний розвинути креативне, аналітичне та критичне мислення дітлахів, закріпити навички акуратного оформлення записів, сформувати базовий математичний словниковий запас. В кінці підручника представлений розділ для повторення пройденого матеріалу, розділ «Пригадай та пам’ятай», що допомагає актуалізувати отримані знання та перевести їх у довготривалу пам’ять та додаткові завдання.

Купити підручник з математики 1 клас можна для дітей, що навчаються за індивідуальною програмою навчання. Підручник рекомендований МОН і допоможе закласти якісну базу стартових знань з математики.

Видавництво
Генеза
Тип товару
Підручник
Автор
Лишенко Г.П.
Мова
Українська
ISBN
9789661105613
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Клас
1 клас
Предмет
Математика
Матеріал до підручника
Лишенко Г.П.
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...