Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 304236

НУШ Я досліджую cвіт 1 клас Робочий зошит 1 частина (у 4-х частинах) Гільберг, Тарнавська (Укр) Генеза (9789661101165) (304236)

45 грн. 50 грн.
Знижка: 5 грн. (10%)
Категорії: Я досліджую світ
Теги: НУШ

Я досліджую cвіт 1 клас. Робочий Зошит. Частина 3

Я досліджую Світ 1 клас зошит Гільберг, що відповідає усім критеріями програми для НУШ та є складовою методичного комплекту разом з підручником автора. Робочий зошит складається з чотирьох частин, містить багато кольорових ілюстрацій, фотографій та таблиць.

Використання зошиту автора Тетяна Гільберг Я досліджую світ орієнтоване на формування дослідницьких умінь, виховання активної соціальної позиції, формування екологічного ставлення до навколишнього середовища, створення можливостей для самовираження та створення цілісної картини сприйняття світу.

Завдання в зошиті Гільберг Я пізнаю світ побудовані таким чином, щоб приділити увагу усім змістовим лініям курсу, а саме: людина, людина у суспільстві, людина серед людей, людина і світ, людина та природа.

Я досліджую Світ 1 клас зошит Гільберг допоможе сформувати у першокласника уявлення про людину як частину суспільства та природи, навчитись складати словесний портрет, опанувати правила безпечної поведінки у різних ситуаціях, зрозуміти необхідність гігієнічних навичок та етичної поведінки в повсякденному житті.

У зошиті містяться різнорівневі вправи, завдання для спостережень за довкіллям та інші дослідницькі проекти, що повинні створити передумови для формування активної соціальної позиції та бажання пізнавати оточуючий світ.

Видавництво
Генеза
Тип товару
Зошит
Вага
0
Автор
Гільберг Т. Г.
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
ISBN
9789661101165
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Клас
1 клас
Предмет
Я досліджую світ
Матеріал до підручника
Гільберг Т.Г., Тарнавська С.С., Гнатюк О.В., Павич Н.М.
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...