Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 506335

Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти. Александер Остервальдер, Ів Піньє (Укр) Наш формат (9786177388691) (506335)

570 грн. 600 грн.
Знижка: 30 грн. (5%)
Категорії: Бізнес Новинки

Про книгу "Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти"

Щоб зробити бізнес успішним, варто знайти клієнтський сегмент і задовольнити його потреби — звучить майже як аксіома. Та як дізнатися, що саме потрібно споживачеві? І як не помилитися? Відповісти на ці питання допоможе друга книжка Александера Остервальдера й команди практиків, присвячена розробленню ціннісних пропозицій. Це своєрідна шпаргалка для вибагливого бізнесмена-практика. Автори пояснюють, як розробляти ціннісні пропозиції й тестувати їх, не витрачаючи зайвих грошей і часу, як ставити себе на місце користувача, переводити команду з режиму «проспати нудну нараду» на «працювати злагоджено й ефективно». Щоб не гаяти читацький час, автори подають інформацію доступно й структуровано, без зайвих сторінок. Запропоновані інструменти й історії успішних компаній ідеально доповнюють бізнес-комікси. Автори книжки покроково показують, як створити привабливий товар чи пропозицію, від якої споживачі не зможуть відмовитися. А цікава візуалізація максимально сприяє освоєнню їхніх ідей і спонукає застосовувати навички на практиці.

Про автора книги "Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти"

Александер Остервальдер — оратор і консультант із питань інноваційних бізнес-моделей. Його практичний підхід до проєктування інноваційних бізнесмоделей, розроблений спільно з доктором Івом Піньє, практикується різногалузевими компаніями по всьому світу.

Ів Піньє — професор менеджменту інформаційних систем. Активний учасник багатьох науково-дослідних проєктів зі створення інформаційних систем, розробки технічних завдань, менеджменту інформаційних технологій, інновацій та інтернет-бізнесу.

Ґреґ Бернарда — мислитель, творець і фасилітатор. Працював із такими компаніями, як Colgate, Volkswagen, Harvard Business School і Capgemini. Має ступінь MBA (Oxford Sa?d) і є сертифікованим коучем бізнес-моделі Strategyzer.

Алан Сміт — підприємець, отримав освіту в області дизайну, працював у кіно, телебаченні, друкованих виданнях, інтернеті. Є співзасновником Strategyzer, де разом із командою створює контент для бізнесменів.

Жанр
Психологія
Видавництво
Наш формат
Тип товару
Книга
Кількість сторінок
324
Вага
0.856
Автор
Александер Остервальдер, Ів Піньє, Ґреґ Бернарда, Алан Сміт, Тріш Пападакос
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Розмір упаковки
185х220 мм
ISBN
9786177388691
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
дорослі
Рік видання
2023
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...