Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 470107

Підручник. Solutions Third Edition Upper-Intermediate Student's Book (Англ) Oxford University Press (9780194506489) (470107)

514 грн.

Зверніть увагу! Відправка даних товарів здійснюється лише у вівторок та п'ятницю. Та після узгодження замовлення з менеджером.
Дякуємо за розуміння!

Зміст підручника курсу Solutions надає учням всі можливості мотивації в захоплюючому навчанні. Кожен розділ складається з восьми уроків, спрямованих на розвиток знань лексики та граматики мови, навичок читання, мовлення та письма. До оновленого третього видання включено уроки розвитку мовлення та сприйняття мови на слух, які допоможуть учням удосконалювати комунікативні навички. Також у підручнику ви знайдете додаткові завдання для практики мовлення та для підготовки до екзаменаційного оцінювання. Дані завдання допоможуть учням закріпити знання, здобуті на класних заняттях. Підхід курсу до розвитку навичок мовлення та письма та екзаменаційна підготовка гарантують кожному учневі успіх у досягненні поставлених цілей. Основні характеристики: дев'ять розділів по вісім уроків кожен абсолютно новий контент різні типи уроків, які спрямовані на розвиток базових навичок (читання, усного мовлення та письма), а також на вдосконалення знань лексики та граматики англійської мови уроки розвитку усного мовлення та сприйняття мови на слух , які допоможуть учням удосконалювати комунікативні навички розділ підготовки до екзаменаційного оцінювання, які надає інформацію для вивчення мови, навчальні стратегії та розвиток навичок для успішного складання іспитів додаткові завдання для практики усного мовлення спеціальний розділ з додатковими граматичними вправами для учнів англійської мови граматичний довідник надає можливість перевіряти знання правил граматики спеціальний лексичний розділ пропонує учням додатковий матеріал та вправи для практики лексики англійської мови 9 нових уроків культури, які напр мую пов'язані з основними розділами курсу, надають додаткові завдання для практики читання та сприйняття мови на слух.

Видавництво
Oxford University Press
Тип товару
Підручник
Кількість сторінок
144
Серія видавництва
Solutions Third Edition
Вага
0.6
Автор
Paul A. Davies, Helen Wendhold
Мова
Англійська
Обкладинка
М'яка
Розмір упаковки
293 x 214 x 6
ISBN
9780194506489
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
10 +, 11 +, 12 +, 13 +, 14 +, 15 +, 16 +
Предмет
Англійська мова
Рік видання
2017
Країна виробник
Великобританія
Матеріал
Папір
Loading...