Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 455659

НУШ Українська мова 1 клас. Зошит для письма і розвитку мовлення «Я пишу». Частина 2. Пономарьова К.І. (Укр) Оріон (9789669911032) (455659)

63 грн. 70 грн.
Знижка: 7 грн. (10%)
Категорія:

Українська мова 1 клас. Зошит для письма і розвитку мовлення «Я пишу» 2 частина

Зошит для письма і розвитку мовлення 1 клас – зошит на друкованій основі, що допоможе першокласнику не лише опанувати мистецтво написання літер, а й стане помічником в мистецтві висловлювання свої думок.

Зошит «Пишу» письмо складається з двох частин, кожна з яких містить 64 сторінки і розрахована на використання протягом одного семестру. Зошит виконаний у зручному форматі за помірною ціною. Повністю відповідає програмі НУШ для першого класу.

На сторінках зошита містяться завдання з штрихування, написання графічних елементів, елементів літер, літер, слів та речень. Всі завдання розташовані по мірі складності виконання. Стрілками схематично відображено правильність написання літери. Зошит для письма і розвитку мовлення Пономарьова особливу увагу приділяє частині із розвитку мовлення. Тут представлені як індивідуальні завдання, так і завдання у формі інтерв’ю та колективні вправи. На кожній сторінці міститься недомальований смайлик, який допоможе дитині оцінити свій настрій та емоційний стан або здійснити само оцінювання в результаті виконання вправ. Практика оцінки власного емоційного стану – важлива частина в розвитку емоційного інтелекту, що є однією із основних компетенцій в сучасному світі.

Купити зошит для письма Пономарьова буде корисно для тренування навичок письма вдома, а завдання з мовлення можна виконувати сумісно з батьками. На сторінках можна знайти багато малюнків-розмальовок та місць для малюнків. Такі завдання крім формування навичок користуватися ручкою та олівцями, сприяють розвитку творчого мислення дітей.

Видавництво
Оріон
Тип товару
Робочий зошит
Кількість сторінок
64
Серія видавництва
НУШ
Вага
0.18
Автор
Пономарьова К.І.
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Розмір упаковки
170х240 мм
ISBN
9789669911032
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
7 +
Клас
1 клас
Предмет
Письмо
Матеріал до підручника
Пономарьова К.І.
Рік видання
2021
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...