Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 433198

НУШ 2 Quick Minds (Ukrainian edition). Pupil's Book. Підручник. Пухта (Англ) Лінгвіст (9786177713219) (433198)

288 грн. 320 грн.
Знижка: 32 грн. (10%)
Категорії: Іноземні мови
Теги: НУШ

Англійська мова 2 клас. Підручник "Quick Minds (Ukrainian edition) Pupil's Book"

Підручник з англійської мови 2 клас Пухта – автентичне видання з аудіосупроводом для школярів НУШ. Відповідає мовному рівню Pre-A1 та стандартам української освіти. Підручник пропонує захопливу подорож з супер друзями в світ англійської мови, що робить видання цікавим для дітей.

Quick minds 2 клас на початку підручника пропонує розділ “Back to school” для ревізії матеріалу вивченого у 1 класі. Далі представлені 9 розділів сформованих згідно програми. Після кожних 3 розділів підручник містить “Review” до пройдених уроків. У кінці підручника міститься розділ “Grammar focus”, де в таблицях представлена вся граматика, що передбачена до вивчення підручником, а також розділ “Map of the course” для полегшення навігації по темам підручника.

Розділи підручника “Англійська мова Пухта 2 клас” починаються зі стартової сторінки, де завжди присутній візуальний словник з новими словами, завдання на прослуховування та обговорення. Кожний розділ містить анімовану історію про наших супер друзів відповідно до теми розділу, що покликана розвивати соціальну відповідальність, емоційний інтелект та моральні цінності у дітей.

В граматичній основі розділу ретельно підібрані граматичні конструкції, які дитина засвоює за допомогою флеш-карток, римівок, ілюстрацій та ігор. Наприкінці підручника Англійська мова 2 клас Лінгвіст також наведені розділи “Culture” і “I can do”. У кожному з них приведені сторінка із завданнями до кожного пройденого юніта. Ці завдання спрямовані на вивчення культурних особливостей країн, а також на розвиток мовлення та слухання на іноземній мові.

Видавництво
Лінгвіст
Тип товару
Підручник
Серія видавництва
Quick Minds for Ukraine
Мова
Англійська
ISBN
9786177713219
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Клас
2 клас
Предмет
Англійська мова
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...