Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 429872

Посібник The Financial Times зі стратегії для соціальних медіа. Мартін Томас. #PROBusiness (Укр) Фабула ФБ722097У (9786170963833) (429872)

336 грн. 420 грн.
Знижка: 84 грн. (20%)
Категорії: Книги для батьків

Про книгу:

Як вирішити, чи створювати додаткові облікові записи в соціальних медіа? Як збільшити кількість підписників на власних каналах? Як розвивати процес управління бесідою? Як зменшити негативний вплив скарги клієнта? Як уникнути проблем із регуляторними органами? Як не стати жертвою кібер-шахрайства? Де ж отримати відповіді на наведені запитання? Саме в цій книжці! Вона допоможе всім, хто прагне стати впевненим користувачем соціальних медіа та успішно розвивати свій бізнес або кар’єру в соціальних мережах


Про автора:

Мартін Томас має досвід роботи в усіх сферах галузі маркетингових комунікацій, від топменеджменту до планування. Працював із кількома провідними світовими рекламними та медіа-агенціями, агенціями зі зв’язків із громадськістю. Брав участь у кампаніях зі збору коштів.

Він — керівник курсу із цифрових та соціальних медіа в Інституті директорів. Він навчає менеджерів вищої ланки взаємодіяти зі сферою цифрових медіа. Мартін також очолював понад 30 конференцій із цифрових і соціальних медіа та є консультантом із цифрових комунікацій у компанії Oxford SM.

Значну частину його роботи зосереджено на організаційній взаємодії з клієнтами, вправними користувачами цифрових медіа, та підлаштуванні під їхні нові потреби. Обізнаність з цієї теми зробила його майстерним доповідачем і письменником. Його перша книжка «Краудсерфінг» (Crowdsurfing), яку він написав разом із Девідом Брейном. Книга досліджує, як інституції всього світу реагують на розширення можливостей споживачів. У своїй другій книжці «Вивільнення» (Loose) він пояснив, чому інституціям потрібно застосовувати більш відкритий підхід до того, як думати та працювати, якщо вони прагнуть вижити і процвітати в нашому вкрай складному і соціально пов’язаному світі.

Мартін Томас — колишній член ради директорів Федерації Ігор Співдружності та Спортивної Англії (хоча сам є істинним валлійцем) та член ради директорів страхової компанії RSA.

Жанр
Бізнес
Видавництво
Фабула
Тип товару
Книга
Кількість сторінок
304
Серія видавництва
Нон-фікшн: #PROBusiness
Вага
0,588
Автор
Мартін Томас
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Розмір упаковки
24.2 x 17.2 x 2.2
Код виробника
ФБ722097У
ISBN
9786170963833
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
дорослі
Рік видання
2020
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...