Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 377830

Літо в дитячому садку. Середня група. Дидактичні матеріали. Сучасна дошкільна освіта (Укр) Ранок О134198У (9786170962287) (377830)

46,75 грн. 55 грн.
Знижка: 8,25 грн. (15%)
Категорії: Курс перед школою

Літо в дитячому садку. Середня група.Дидактичні матеріали

У дитячому садку влітку дітям не проводять обов'язкові заняття з основних навчальних предметів. На вулиці тепло, погода дозволяє проводити час в іграх, дихати свіжим повітрям. Рухливі ігри приносять величезну користь для здоров'я маленької дитини.Для написання навчально-виховного плану на допомогу вихователю пропонується дидактичні ігри для середньої групи купити, щоб мати дидактичний матеріал з різними сценаріями проведення занять на свіжому повітрі. Це будуть демонстраційні матеріали, твори українських письменників, на основі яких можна придумати сценки і виконати їх. У літній період головне, щоб діти отримали достатньо сонця і повітря, міцно спали. Цікаві і смислові вправи спрямовані на те, щоб група провела час весело, оздоровилась і мала яскраві враження про проведений час в дитячому садку.

Для написання навчально-виховного плану на допомогу вихователю пропонується дидактичні ігри для середньої групи купити, щоб мати дидактичний матеріал з різними сценаріями проведення занять на свіжому повітрі. Це будуть демонстраційні матеріали, твори українських письменників, на основі яких можна придумати сценки і виконати їх. У літній період головне, щоб діти отримали достатньо сонця і повітря, міцно спали. Цікаві і смислові вправи спрямовані на те, щоб група провела час весело, оздоровилась і мала яскраві враження про проведений час в дитячому садку.

Вихователь повинен пам'ятати, що попереду у дітей новий дорослий етап життя, вступ до школи, тому літо в дитячому садку діти повинні запам'ятати і провести з толком, без особливого навчального навантаження.

Дидактичні ігри літо - практично готовий посібник з рекомендаціями для проведення розважальних рухливих ігор. Кожне заняття продумане фахівцями, несе в собі оптимальне фізичне навантаження. З цим матеріалом будь-якому вихователю буде легко і просто придумати заняття на свіжому повітрі для дітей старшої группи. Літо пройде весело, яскраво і з користю.

Видавництво
Ранок
Тип товару
Дидактичні матеріали
Кількість сторінок
144
Серія видавництва
Сучасна дошкільна освіта. Вихователю ДНЗ
Вага
0,215
Автор
Ванжа С.М. та ін.
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Розмір упаковки
260х200х7 мм
Код виробника
О134198У
ISBN
9786170962287
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
4 +, 5 +
Клас
Дошкола
Рік видання
2020
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...