Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 313877

Конструктор віртуальної реальності VR BitKit BK0004 (4820207390089) (313877)

109 грн.

Як зануритися в світ віртуальної реальності? Візьміть конструктор BitKit VR і зберіть 3D окуляри з картону. У комплекті містяться всі компоненти, необхідні для збирання і докладна інструкція, завдяки якій їх зможе зібрати навіть зовсім юний інженер. У наборі немає дрібних деталей, не потрібно нічого паяти і прикручувати. Це простий спосіб весело провести час разом з дитиною, відкрити для себе новітні технології і зібрати окуляри віртуальної реальності власноруч.

Конструктор BitKit VR - доступний спосіб зануритися у віртуальний світ. Але спочатку вам потрібно зібрати окуляри, покладаючись на докладну інструкцію. Цей процес буде цікавий дорослим і дітям. У підсумку, зі звичайних картонок у вас вийде сучасний гаджет. У комплект вже входить готовий трафарет, лінзи, алюмінієва фольга і застібка-липучка. Для складання вам знадобляться тільки клей ПВА і трохи уваги. Результатом будуть - оригінальні картонні окуляри, з якими можна покреативити. Дитина, під вашим керівництвом зможе розфарбувати їх, прикрасити аплікацією або створити несподіваний дизайн. Тут все залежить від набору матеріалів і фантазії.
Подальше використання гаджета залежить тільки від потреб. Вони створені на основі Google Cardboard і сумісні з офіційним додатком. Тому з готовими окулярами будуть оптимально працювати додатки та ігри, доступні в Play маркеті. Ви можете грати, дивитися відео, здійснювати екскурсії по нашій планеті і навіть проходити віртуальні курси. Нові технології - це відмінний спосіб зацікавити дитину науками, захопити її на тривалий час і поліпшити засвоєння матеріалу. А також це відмінний спосіб провести час разом, покреативити і розважитися. Конструктор BitKit VR - ідеальний девайс для веселого сімейного вихідного.

Видавництво
BitKit
Тип товару
Конструктор
Серія видавництва
Гаджетмаг
Вага
0,13
Мова
Українська
Розмір упаковки
160 x 230 x 30 мм
Код виробника
BK0004
ISBN
4820207390089
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
14 +
Країна виробник
Китай
Loading...