Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 517216

Англійська мова 5 клас. Full Blast Plus for Ukraine. Student's Book HB. Мітчелл (Англ) Лінгвіст (9786178290238) (517216)

409,50 грн. 455 грн.
Знижка: 45,50 грн. (10%)
Категорії: Новинки

Підручник Full Blast Plus for Ukraine відповідає модельній програмі “Іноземна мова. 5-9 класи” для закладів загальної середньої освіти.

Підручник з аудіо супроводом призначений для вивчення англійської мови в 5-му класі, розроблений згідно з Державним стандартом загальної середньої освіти Нової Української Школи та відповідно до Модельної навчальної програми для закладів загальної середньої освіти. Підручник має ґрунтовну комунікативну й діяльнісну спрямованість, розвиває основні наскрізні уміння і компетентності через залучення учнів до всіх видів мовленнєвої діяльності та відповідає віковим особливостям та інтересам учнів середньої школи. Автори підручника приділили особливу увагу формуванню в учнів умінь впевнено спілкуватися в реальних життєвих ситуаціях та правильно виражати свої думки.

Підручник містить цікаві та актуальні для підлітків теми і персоналізовані інтерактивні завдання. Окрім цього, підручник спрямований на розвиток соціокультурної компетентності учня, забезпечуючи його необхідною інформацією про культурні особливості рідної країни та країни виучуваної мови.

Підручник для учнів 5-х класів, рівень – A1. Розрахований на 3 години англійської мови на тиждень, за потреби кількість годин можна розширити. Підручник містить вісім тем, що відповідають програмі НУШ для 5-х класів:

  • Who are you?
  • Me and mine
  • My day
  • Where I live
  • Nice and tasty
  • Events
  • What an experience!
  • See the world

Наприкінці кожної з теми ви зустрінете сторінки Song або Culture page, що спрямовані на закріплення вивченого матеріалу та на проєктну роботу.

Підручник має ґрунтовну комунікативну й діяльнісну спрямованість та розвиває основні наскрізні уміння і компетентності через залучення учнів до всіх видів мовленнєвої діяльності та відповідає віковим особливостям та інтересам учнів середньої школи. Автори підручника приділили особливу увагу формуванню в учнів умінь впевнено спілкуватися в реальних життєвих ситуаціях та правильно виражати свої думки. Досягнути цього вдається з допомогою різних діалогів та текстів, що наповнені тими словами та виразами англійської мови, яку часто використовують носії мови.

Підручник містить цікаві та актуальні для підлітків теми і персоналізовані інтерактивні завдання. Яскравим прикладом таких завдань є завдання для розвитку говоріння та письма, уроки CLIL. Окрім цього, підручник спрямований на розвиток соціокультурної компетентності учня, що прослідковується в культурологічних уроках, які надають цікаву та змістовну інформацію як про українські, так і про європейські міста.

Видавництво
Лінгвіст
Тип товару
Підручник
Кількість сторінок
144
Серія видавництва
Full Blast Plus for Ukraine
Автор
Мітчелл Г.К., Марілені Маклоґіані
Мова
Англійська
Обкладинка
М'яка
ISBN
9786178290238
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Клас
5 клас
Предмет
Англійська мова, Іноземна мова
Рік видання
2023
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Ілюстрації
Кольорові
Loading...