Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 470467

ЗНО 2022 Українська мова і література Комплексна підготовка (Укр) Генеза (9789661112505) (470467)

153 грн. 170 грн.
Знижка: 17 грн. (10%)
Категорії:
Теги: ЗНО

Посібник призначено для ефективної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. Зміст видання відповідає всім розділам програми ЗНО, що допоможе системно повторити необхідну теорію. Після кожного розділу посібника є контрольні тести для перевірки знань. На завершення всього матеріалу запропоновано тести у форматі ЗНО. Видання також містить посилання на електронні додатки: тренувальні тести, допоміжні матеріали, узагальнювальні схеми й таблиці, словники, тексти фольклорних творів та авторських віршів.

Цей посібник допоможе вам ефективно підготуватися до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. Що це таке й чим відрізняються ці два випробування?

Зовнішнє незалежне оцінювання - тестування, склавши яке, ви отримаєте два результати. Перший результат - це оцінка за державну підсумкову атестацію (її виставляють у додаток до свідоцтва про повну загальну середню освіту за шкалою 1-12 балів). Другий результат – це бали зовнішнього незалежного оцінювання, які ви можете використати для вступу до закладу вищої освіти (їх виставляють за шкалою 100-200). Отже, підготувавшись за цим посібником, ви успішно пройдете обидва серйозні випробування: і випускний, і вступний іспити.

Зміст зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури відповідає Програмі зовнішнього незалежного оцінювання із цього предмета. Це значить, що в тесті не буде жодного завдання з теми, якої б ви не вивчали в школі. Але чи означає це, що до тестування не треба спеціально й старанно готуватися? Аж ніяк!

Навіть якщо українська - ваш найулюбленіший предмет і ви досягли в ньому захмарних висот, вам треба готуватися до зовнішнього незалежного оцінювання. А якщо ви почуваєтеся в предметі не надто впевнено, це треба робити й поготів. Як саме може допомогти в підготовці до тестування з української мови і літератури посібник, який ви тримаєте в руках?

У посібнику подано все необхідне для ефективного повторення, узагальнення і поглиблення матеріалу, який ви вивчали в школі. Окрім того, видання містить спеціальні рубрики й розділи, покликані максимально занурити вас у процес тестування і натренувати на виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання.

Видавництво
Генеза
Тип товару
ЗНО
Кількість сторінок
432
Серія видавництва
ЗНО
Автор
Терещенко В.М
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Розмір упаковки
210х297мм
ISBN
9789661112505
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
15 +, 16 +
Клас
10 клас, 11 клас
Предмет
Українська література, Українська мова
Рік видання
2021
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...