Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 309518

Ідеальна машина продажів. Чет Голмс. #PROBusiness (Укр) Фабула ФБ722028У (9786170938572) (309518)

292,50 грн. 390 грн.
Знижка: 97,50 грн. (25%)

Про книгу:

«Ідеальна машина продажів» — результат багаторічного досвіду маркетингової діяльності Чета Голмса. Пропоновані дванадцять кроків — це дванадцять інгредієнтів ідеальної страви, універсальні стратегії, перевірені сотні разів на сотнях клієнтів. Автор упевнений, що запорука успіху — неухильне дотримання правил, дисципліна і цілеспрямованість. Ця книга — готовий рецепт досягнення успіху в бізнесі.

Чет Голмс був названий “одним з 20 найкращих експертів з питань змін у країні”. Він допомагає своїм клієнтам знищити конкуренцію та виправдати власні очікування. І його поради починаються з однієї простої концепції: фокус! Замість того, щоб намагатися освоїти чотири тисячі стратегій, щоб поліпшити свій бізнес, варто зосередитися на кількох важливих областях навичок, які мають велике значення.
На думку автора, занадто багато менеджерів перестрибують на все нові й нові тенденції, але не тримаються жодної з них. Замість цього, говорить Голмс, варто зосередитися на дванадцяти критичних напрямках поліпшення – по одному за раз – і практикувати їх знову і знову.
“Ідеальна машина продажів” показує, як налаштовувати та доповнювати практично кожну частину вашого бізнесу, витрачаючи лише годину на тиждень на кожну область впливу, яку потрібно покращити. Таким чином ви можете систематично покращувати кожну ключову область.
Голмс пропонує перевірені стратегії для:
• Управління: Навчіть своїх людей, як працювати розумніше, не важче.
• Маркетинг: отримайте більше від вашого веб-сайту, реклами, виставок і зв’язків з громадськістю.
• Продажі: Вдосконалюйте взаємодії продажів, працюючи над ними не тільки в продажах!
“Ідеальна машина продажів” поставить Вас і Вашу компанію на шлях до успіху і допоможе Вам залишитися там!

Про автора:

Чет Голмс – відомий корпоративний тренер, стратег, експерт з росту бізнесу та викладач. Він співпрацював з тисячами підприємств. Серед його клієнтів такі великі компанії, як-от Pacific Bell, NBC, Citibank, Warner Bros., GNC, Wells Fargo, Estee Lauder, Merrill Lynch і WR Grace. Холмс також розробив сотні рекламних кампаній і систем продажів для різних галузей.

Чет Голмс удостоєний звання «одного з 20 найкращих експертів з питань змін у країні”. Він допомагав своїм клієнтам знищити конкуренцію та виправдати власні очікування. І його поради починаються з однієї простої концепції: замість того щоб намагатися освоїти чотири тисячі навичок для поліпшення свого бізнесу, варто зосередитися на кількох найважливіших навичках, але відпрацювати їх чотири тисячі разів.

Видавництво
Фабула
Тип товару
Книга
Кількість сторінок
288
Серія видавництва
Нон-фікшн: #PROBusiness
Вага
0,57
Автор
Чет Голмс
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Розмір упаковки
24.1 x 17.2 x 2.2
Код виробника
ФБ722028У
ISBN
9786170938572
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
дорослі
Рік видання
2019
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...