Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 303843

5 рівнів лідерства. Джон К. Максвелл. #PROBusiness (Укр) Фабула ФБ722015У (9786170938916) (303843)

292,50 грн. 390 грн.
Знижка: 97,50 грн. (25%)

Про книгу:

Дуже мало щасливців, які є лідерами від народження. Але немає нічого неможливого для тих, хто мріє вести за собою людей, зростати особисто і одночасно допомагати зростати іншим, змінюючи світ на краще. Варто спробувати. Варто зробити бодай перший крок. Кожен розділ книжки присвячено одному рівню: можливості й недоліки, найкраща лінія поведінки і переконання, які допоможуть піднятися на наступний щабель, зв’язок того або іншого рівня з загальними законами лідерства, тощо. Видання буде корисним для всіх, хто цікавиться питаннями ефективного лідерства й керівництва не лише у бізнес-структурах, а й у волонтерських організаціях.

Лідерство — це вплив. Ваш лідерський рівень сьогодні такий, який є. Всупереч узвичаєній думці, лідерство є синонімом менеджменту лише почасти. Справжній лідер може бути вправним менеджером, але не кожен менеджер є справжнім лідером. Не можна змінити минуле, але варто докласти зусиль, щоб змінити майбутнє. У вас є вибір щодо ваших лідерських навичок. Зростайте особисто, водночас допомагаючи зростати іншим,— на цьому шляху на вас чекає багато цікавих відкриттів і корисних справ. Гарне лідерство змінює життя окремих людей, формує команди, зміцнює організації, впливає на спільноти і має потенціал, щоб змінити світ.
Книга дуже добре структурована. Вона виділяє 5 рівнів на шляху до лідерства та поваги.
1 рівень – це отримання посади. Якщо ви отримали ту чи іншу посаду – це ще нічого не значить, бо якщо ви себе не проявите вас можуть просто звільнити.
Тому Максвелл пояснює як пройти подальші 4 рівні, щоб досягти вершини лідерства і до вас приходили за порадами і рахувалися з кожним вашим словом та дією.
2 рівень – проявити себе та зарекомендувати у команді
3 рівень – продуктивність – спроможність людини доводити справи до кінця та керувати процесом. Прояв професійних якостей
4 рівень – людський розвиток, тобто допомога у зростанні людям, які знаходяться рівнями нижче.
5 рівень – вершина – до вас дослухаються ви виростили у своїй команді лідерів 4 рівня і вони вже вирощують нових.
У книзі пояснюється к досягти кожного рівня та які лінії поведінки оптимальні щоб утриматися та рости далі.

Підручник з бізнесу, що ввійшов в історію.
Джон К. Максвелл — усесвітньо відомий промовець та експерт із лідерства, автор понад двох десятків книжок.
Загальний наклад творів Максвелла нараховує мільйони примірників.
Видання буде корисним для всіх, хто цікавиться питаннями ефективного лідерства й керівництва не лише у бізнес-структурах, а й у волонтерських організаціях.

Про автора:

(20.02.1947) Джон К. Максвелл — американський бізнес-спікер, пастор, провідний світовий експерт в області менеджменту. Автор, який написав понад 60 книг, головним чином зосереджуючись на лідерстві. Продано понад дев’ятнадцять мільйонів примірників його книг, деякі з них потрапляли до списку кращих книг за версією The New York Times.

Видавництво
Фабула
Тип товару
Книга
Кількість сторінок
304
Серія видавництва
Нон-фікшн: #PROBusiness
Вага
0,64
Автор
Джон К. Максвелл
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Розмір упаковки
24.3 x 17.2 x 2.76
Код виробника
ФБ722015У
ISBN
9786170938916
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
дорослі
Рік видання
2019
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...