Uchebka.com.ua
(067) 691-14-31 Пн—Пт 09:00—18:00
Кошик 0 0 грн.

Доставка по
Україні

Доступні
способи
оплати

Понад
20 000+
товарів

Код: 293122

Керування проектами для «неофіційних» проект-менеджерів. Корі Когон, Сьюзетт Блейкмор, Джеймс Вуд. #PROBusiness (Укр) Фабула ФБ722017У (9786170940513) (293122)

312 грн. 390 грн.
Знижка: 78 грн. (20%)

Про книгу:

В наші дні менеджерам, крім основної роботи, доводиться очолювати і доводити до завершення складні і численні проекти, використовуючи обмежені ресурси. У цій книзі автори описують принципи, практичні приклади та інструменти реального і високоефективного управління проектами, які можуть бути використані в організаціях будь-якого рівня - від транснаціональної компанії до крихітної фірми. В основі книги - досвід і напрацювання глобальної структури, відомої в 140 країнах як «Franklin Covey Company», світового авторитету в питаннях лідерства, виконавської дисципліни, зміцнення довіри, ефективності продажів, досягнення лояльності клієнтів і освіти персоналу.


Про авторів:

Джеймс Вуд є старшим консультантом з лідерства та коуч у компанії Franklin Covey. Він живе, що називається, «на два міста» — у Денвері (штат Колорадо) і Гонолулу (Гаваї). У нього понад 20 років найбагатшого досвіду лідерства у сферах керування проектами, розробки ПЗ, інженерних розробок, оперативного керівництва компаніями і навчання.

Джеймс Вуд має ступінь доктора ділового адміністрування, магістра інформаційних систем і магістра політичних наук у галузі захисту навколишнього середовища та керування нею. Він сертифікований коуч зі стандартів Міжнародної федерації коучингу, а також викладає в чотирьох різних університетах США. Він розробив курс лекцій з питань довіри до лідерів, керування проектами та вдосконалення лідерських якостей.

Корі Когон є одним із керівників компанії «Franklin Covey». Її дослідження і практика пов’язані з керуванням проектами й комунікаційними навичками. Вона є співавтором книг «The 5 Choices: The Path to Extraordinary Productivity», «Project Management Essentials for the Unofficial Project Manager» і «Presentation Advantage».

Перш ніж прийти в компанію «Franklin Covey», Корі протягом шести років була віце-президентом із глобальних операцій у компанії «AlphaGraphics, Inc». Вона відповідала за команди і проекти, які підтримували франшизи компанії, допомагали їм розпочати роботу, побудувати колектив і досягти прибутковості. Вона також керувала впровадженням стандарту ISO 9000 в усьому світі і першою глобальною системою навчання всередині компаній.

У 2005 році журнал «Utah» назвав Корі Когон однією з 30 найбільш успішних бізнес-леді штату Юта.


Сьюзетт Блейкмор розпочала роботу в компанії «Franklin Covey» у 2012 році на посаді регіонального керівника практики продуктивності. Вона привнесла в цей напрямок конкретне розуміння складнощів і проблем, пов’язаних із продуктивністю праці, з якими стикаються працівники сотень тисяч організацій у всьому світі.

Сьюзетт уже понад 20 років у корпоративному світі, вона подолала довгий шлях від головного менеджера з продажів до члена керівної команди найбільшої компанії. Крім того, вона є почесним членом ради директорів інституту «EcSell».

Сьюзетт Блейкмор мешкає з родиною в Солт-Лейк-Сіті (штат Юта), виховує трьох дітей. Любить подорожі, займається дайвінгом, багато часу приділяє читанню.

Видавництво
Фабула
Тип товару
Книга
Кількість сторінок
240
Серія видавництва
Нон-фікшн: #PROBusiness
Вага
0,535
Автор
Корі Когон, Сьюзетт Блейкмор, Джеймс Вуд
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Розмір упаковки
24.3 x 17.3 x 1.92
Код виробника
ФБ722017У
ISBN
9786170940513
Стать дитини
Універсальний, Дівчинка, Хлопчик
Вік
дорослі
Рік видання
2019
Країна виробник
Україна
Матеріал
Папір
Loading...